chronische klachten Long-covid

Revalideren. Je fysiek en mentaal weer beter voelen. Ook voor long-covid patiënten is dat niet altijd eenvoudig. Want waar begin je? En hoe zorg je dat je jezelf niet overbelast en daarmee terugvalt? Om je daar goed in te begeleiden is het belangrijk te weten wat jouw individuele wensen tot verbetering zijn. Het trainen met Symbiont helpt ons tevens om jouw startpunt en gewenste doelen te bepalen en tot in detail uit te werken.

jij bent het middelpunt

Je huidige fysieke en mentale gesteldheid zorgt ervoor dat je niet zomaar kunt gaan sporten. Daarom komt professionele hulp als geroepen. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we samen uitgebreid je achtergrond en doelen. Daarbij gaan we niet alleen uit van wat je als beperking ervaart; we kijken juist ook naar wat je wel kan en hoe je dat verder uit kunt bouwen. Met training die op jou persoonlijk is aangepast werken we expliciet aan je spierkracht, uithoudingsvermogen en algehele fysieke conditie. Maar ook aan je mentale gesteldheid wanneer je last hebt van een verhoogde prikkelbaarheid of mentale vermoeidheid. Dit alles gebeurt op een manier waarop je langzaam je grenzen verschuift zonder deze te overschrijden.

samenwerken aan verbetering

Het inzetten van Symbiont bij revalidatie betreft in de meeste gevallen een aanvulling op de fysiotherapie. Je voortgang wordt intensief gemonitord en we bespreken de uitkomsten van de data. Uiteraard willen we ook graag van jou weten hoe je de vooruitgang ervaart. Wat er ook speelt, je staat er niet alleen voor, we doen het samen. 

Eindelijk weer fitter voelen

Wil je je eindelijk weer fitter voelen? Voelen dat alles makkelijker gaat? Zowel lichamelijk als mentaal? Je ervaart de gevolgen van long-covid en we helpen je graag revalideren, zodat ook jij er een fitter lijf en leuker leven voor terugkrijgt.

voor wie?

Symbiont is geschikt voor iedereen die het pak kan dragen. Je leeftijd, conditie of niveau van fitheid zijn niet belangrijk. Vooral bij mensen die laag belastbaar zijn door bijvoorbeeld een chronische ziekte zoals long-covid of chronische pijn, is Symbiont zeer effectief. Bij een aantal medische aandoeningen is overleg of toestemming van een arts nodig.

werk aan je lijf, verbeter je leven.

Symbiont

Of het nou gaat om preventie, revalidatie of het uitbouwen van je sportieve prestaties, symbiont helpt je je doelen te bereiken.

Zodat je niet alleen fysiek krachtiger voelt, maar bovenal beter in je vel zit.

Ontdek zelf of jij en symbiont een match zijn, en meld je nu aan voor een testsessie.