gezond oud worden

Wie wil dat nou niet? Maar er iets voor doen is een ander verhaal. We willen het wel, maar weten niet zo goed waar te beginnen. Laat je ondersteunen door Symbiont en sla de weg in van een gezond en fit leven.

een zittend leven

Het afgelopen eeuw is de levensverwachting aanzienlijk toegenomen. Maar in hoeverre zijn we altijd gezond? Mede door het weinig bewegen en minder gezonde voedingsgewoonten is ons bewegingsapparaat er niet altijd sterker op geworden. Al jaren is er sprake van bewegingsarmoede. Prof. dr. Erik Scherder, hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit en lid van de Nederlandse Sportraad zegt het als volgt: ‘We bewegen steeds minder en we zitten steeds meer’.

Je kan het tij keren

Wanneer je jaren weinig fysieke beweging hebt gehad, is het niet eenvoudig dit zomaar weer op te pakken. Hoe doe je dat nou? Je bent niet het type die zomaar even een paar sportschoenen aantrekt. Tegelijkertijd weet je best dat je meer zou mogen bewegen. Al die pijntjes worden er bij het ouder worden niet minder op. Wanneer je niet beweegt voel je je ook sneller neerslachtig, waardoor je nog minder energie hebt om met je gezondheid aan de slag te gaan. En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht. Allemaal redenen om hier toch eens mee aan de slag te gaan. 

Eindelijk weer fitter voelen

Wil je je eindelijk weer fitter voelen? Voelen dat alles makkelijker gaat? Zowel lichamelijk als mentaal? Laat ons je helpen deze stap te zetten, zodat ook jij preventief aan je gezondheid werkt, erger voorkomt en er een fitter lijf en leuker leven voor terugkrijgt. 

voor wie?

Symbiont is geschikt voor iedereen die het pak kan dragen. Je leeftijd, conditie of niveau van fitheid zijn niet belangrijk. Vooral bij mensen die laag belastbaar zijn door bijvoorbeeld een chronische ziekte of chronische pijn is Symbiont zeer effectief. Bij een aantal medische aandoeningen is overleg of toestemming van een arts nodig.

werk aan je lijf, verbeter je leven.

Symbiont

Of het nou gaat om preventie, revalidatie of het uitbouwen van je sportieve prestaties, symbiont helpt je je doelen te bereiken.

Zodat je niet alleen fysiek krachtiger voelt, maar bovenal beter in je vel zit.

Ontdek zelf of jij en symbiont een match zijn, en meld je nu aan voor een testsessie.